ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣTΡΟΦΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 
Στο azuillo. θέλουμε να είσαι πάντα ευχαριστημένος γι’ αυτό προσπαθούμε να καλύψουμε κάθε πληροφορία σχετικά με την ποιότητα και το fitting των προϊόντων που διαθέτουμε. Στην περίπτωση που δεν είσαι ικανοποιημένη/ος με το προϊόν που παρέλαβες και έχεις κάνει την παραγγελία σου από Ελλάδα μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου και να αντικαταστήσεις το προϊόν ή να σου επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί. Για την επιστροφή από Ελλάδα σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις την μεταφορική εταιρεία που θα σου υποδείξουμε ώστε να επωφεληθείς απο την συνεργασία μας μαζί της. Στην περίπτωση αυτη, τα έξοδα για την επιστροφή του πακέτου της αλλαγής είναι 3,5€ και καταβάλλονται στην εταιρεία courier κατα την παράδωση του νέου πακέτου. Για επιστροφές από Κύπρο και εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

Το παραπάνω ισχύει για παραγγελίες και προϊόντα που συμμορφώνονται με τους παρακάτω όρους:
  • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας, απόδειξη της ημερομηνίας παραλαβής αποτελεί η σφραγίδα του courier ή η έντυπη ή ηλεκτρονική υπογραφή σου.
  • Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, όπως παραλήφθηκε, να φέρει όλες τις ταμπέλες που το συνοδεύει, χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.
  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην συσκευασία του και όπου παρέχονται προστατευτικές θήκες θα πρέπει να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.
  • Η αγορά του προϊόντος θα πρέπει να έχει γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας  www.azuillo.com
  • Μέσα στο πακέτο επιστροφής θα πρέπει να περιλαμβάνεται το έντυπο επιστροφής που συνοδεύει το πακέτο σου.
  • Οι αλλαγές γίνονται με βάση τη τιμή της αγοράς. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις αλλαγής σε χρώμα ή μέγεθος στον ίδιο κωδικό προϊόντος.
  • Στην περίπτωση επιστροφής 2 ή περισσότερων προϊόντων που αφορούν την ίδια παραγγελία ή επιστροφή τους πρέπει να γίνεται μαζί.
  • Δ
Επιστροφές από Ελλάδα:
Συμπλήρωσε το έντυπο επιστροφής που θα βρεις μέσα στο πακέτο της παραγγελίας σου, σημείωσε τον λόγο επιστροφής και βοήθησε μας να γίνουμε καλύτεροι.
Σε περίπτωση που επιθυμείς Αλλαγή Είδους
Γράψε τους κωδικούς των νέων προϊόντων που θέλεις να παραλάβεις & κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών μας  216 100 9898 για να τα δεσμεύσουμε.
Σε περίπτωση που επιθυμείς Επιστροφή Χρημάτων
Αν η πληρωμή της παραγγελίας σου έγινε με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, συμπλήρωσε πάνω στο έντυπο τον αριθμό IBAN ή τον αριθμό λογαριασμού & το ονοματεπώνυμο δικαιούχου της τράπεζας που θέλεις να γίνει η επιστροφή χρημάτων. Αφού συμπληρώσεις το έντυπο επιστροφής , κάλεσε την εταιρεία ταχυμεταφορών που σου παρέδωσε την παραγγελία (Speedex 801 11 000 11 & 210 34 07 000) και ενημέρωσέ τους για να παραλάβουν το πακέτο προς επιστροφή από τον χώρο που βρίσκεσαι. Επίστρεψε το πακέτο σου με δική μας χρέωση, σε συνεργασία με τη Speedex.
Επιστροφές από εξωτερικό:
Συμπλήρωσε το έντυπο επιστροφής που θα βρεις μέσα στο πακέτο της παραγγελίας σου, σημείωσε τον λόγο επιστροφής και βοήθησε μας να γίνουμε καλύτεροι. Τα στοιχεία επιστροφής θα τα βρεις πάνω στο έντυπο. Η επιστροφή των προϊόντων από χώρες του εξωτερικού γίνονται με χρέωση του πελάτη και μόνο με την χρήση ανιχνεύσιμης υπηρεσίας μεταφοράς (courier). Με την παράδοση της επιστροφής σου γίνεται η επιστροφή χρημάτων της αξίας του προϊόντος στον λογαριασμό σου, μέσα στις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείς αλλαγή στο είδος θα πρέπει να καταχωρήσεις μία νέα παραγγελία και να μας επιστρέψεις το προϊόν που δεν επιθυμείς. Οι αλλαγές/επιστροφές που δεν γίνονται με βάση την διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω θα επιβαρύνονται με τα εκάστοτε μεταφορικά έξοδα.
Εγγύηση azuillo.
To www.azuillo.com προσφέρει εγγύηση 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει κατασκευαστικό ελάττωμα. Το azuillo. αναλαμβάνει την επιδιόρθωσή του ή την αντικατάστασή του ή την αποζημίωσή σου.
*Κάθε περίπτωση θα εξετάζεται ξεχωριστά.
*H εγγύηση δεν ισχύει στις περιπτώσεις που δεν έχει γίνει σωστή χρήση του προϊόντος.
Ελαττωματικό ή λάθος azuillo. ;
Λάθη γίνονται και το azuillo. είναι εδώ για να τα διορθώσει!
Τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με ένα ίδιο προϊόν -βάσει διαθεσιμότητας- ή θα επιστρέφεται στον πελάτη η αξία του προϊόντος αυτού. Στην περίπτωση λάθος προϊόντος επικοινώνησε μαζί μας για να δεσμεύσουμε το σωστό προϊόν. Και στις δύο περιπτώσεις δεν επιβαρύνεσαι έξοδα αλλαγής! Αν παραλάβουμε προϊόν το οποίο δεν φέρει κάποιο ελάττωμα, τότε το azuillo. οφείλει να σε ενημερώσει για την επιπλέον χρέωση που θα επιβαρυνθείς.
Πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών.
Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας παν ενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
© 2018 - Azuillo. All rights reserved Developed by Netsteps